Silver 21/8

Tog in Silver och borstade igenom honom, upptäckte ett otäckt sår som på slutet av strålen typ? Tvättade rent det med jodopax och satte sen ett omslag runt det. For ut och kände på honom i skritt och trav på mjukt underlag. Han hade inte ont av det eller så, men han ska få vila tills nästa helg iallafall. Formen gav inte med sig till 100 idag, han var spänd och tittig, men det var andra gången han var själv på banan så det var inte hela världen. Jobbade lite övergångar och byte av varv.

Silver har även gått och blivit en arbetsnarkoman, han är som en liten tickande bomb som aldrig kommer explodera, men han är så arbetsvillig och vill alltid göra sitt bästa och lite till. Hela tiden är det "Visst var jag duktig nu, vad är nästa uppgift?" "Är det så här du menar *Gör sitt bästa* Var det så? Eller ska jag göra om?" Han är alltid på hugget och svarar väldigt lätt för säte, sits och skänklar! Kan säga att det ska bli sjukt kul att följa hans resa!


Uppklickbar bild. Detta är alltså Silvers sår. Vi har stängt av skogshagen så att han inte ska kunna gå och få någon pinne eller liknande i såret.

Inte den bästa bilden, men manken har kommit ikapp ganska bra med rumpan iaf :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0